loader image
Ga naar de inhoud

Geriatand

085 210 0518

Home

Geriatand biedt mondzorg aan kwetsbare ouderen binnen verzorgings- en verpleeghuizen. Het doel van Geriatand is om de mondgezondheid van deze patiëntengroep te verbeteren en/of op peil te houden door het aanbieden van (mobiele) mondzorg op locatie. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal. 

Mobiele mondzorg
Het mondzorgteam van Geriatand is gespecialiseerd in het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen op locatie waardoor onze patiënten (in de meeste gevallen) de deur niet meer uit hoeven om een bezoek te brengen aan de tandarts, mondhygiënist en/of tandprotheticus. Dat wil zeggen dat wij onze patiënten zoveel mogelijk behandelen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Dit doen wij met een gespecialiseerd mondzorgteam dat zich met passie en volharding voor deze kwetsbare ouderen inzet.  

Scholing
Geriatand verzorgt daarnaast mondzorgkundige scholingen en presentaties aan (artsen in opleiding tot) specialisten ouderengeneeskunde, artsen binnen verzorgings- en verpleeghuizen en verpleegkundigen/verzorgenden.


Team

Nick Hessing
Praktijkeigenaar
Eline Hessing – Boers
Tandarts

Tandarts
Mayke Oudt
Tandprotheticus

Tandprotheticus
Leonne Meijs
Mondhygiënist
Melanie Lautenschutz
Mondhygiënist
Rachella Lenten
Mondhygiënist
Nandy Verbeeten
Mondhygiënist

Mondhygiënist
Sanne de Groot
Preventie assistent / junior praktijkmanager
*
Preventie assistent

Veelgestelde vragen

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop, kunt u terecht op de pagina veelgestelde vragen.


Contact

Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Telefoonnummer: + 31 6 15 51 88 42
KvK-nummer: 68712952

Openingstijden

Maandag
9:00 am – 5:00 pm
Dinsdag
9:00 am – 5:00 pm
Woensdag
9:00 am – 5:00 pm
Donderdag
9:00 am – 5:00 pm
Vrijdag
9:00 am – 5:00 pm
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten


Alle behandelaren werkzaam voor Geriatand zijn aangesloten bij één of meerderen beroepsvereniging(en). Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar de websites van deze beroepsverenigingen.